top of page
  • quas1modo

Αλλάξτε τη ζωή σας με τις ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!
Βρισκόμαστε σε μια εποχή ώπου οι συνθήκες μεταβάλλονται ταχύτατα και επηρεάζουν τον τρόπο που ζούμε.

Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες ψάχνουμε πρακτικές και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις για να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες.

Μια από τις σημαντικές είναι η δημιουργική απασχόληση και η διασκεδαστική εκπαίδευση των μικρών παιδιών, ιδιαίτερα των παιδιών προσχολικής ηλικίας, την οποία καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό οι γονείς μέσα στο σπίτι και σε τεράστιο βαθμό και με αίσθημα ευθύνης οι εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία, αναγνωστήρια, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Κέντρα Δυσλεξίας και Λογοθεραπείας και πολλά άλλα.

Η μέχρι τώρα τάση!


Μέχρι πρότινος οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί απασχολούσαν δημιουργικά τα μικρά παιδιά με τη βοήθεια αξιόλογων εκτυπωμένων βιβλίων ή τετράδιων δραστηριοτήτων από Ελληνικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, που τα προμηθεύονταν σε βιβλιοπωλεία ή μεγάλα καταστήματα λιανικής και σούπερ μάρκετς.


Η νέα τάση!Τα τελευταία όμως χρόνια υπάρχει μια νέα τάση που μας έρχεται από το εξωτερικό, κυρίως απ΄την Αμερική, τον Καναδά, την Αγγλία, την Γαλλία, την Γερμανία, την Αυστραλία και την Νότια Κορέα.

Είναι οι ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, δηλ. εκπαιδευτικό υλικό δραστηριοτήτων σε ηλεκτρονική μορφή.
Τι είναι οι ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ;

Οι ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ είναι εκπαιδευτικό και εποπτικό υλικό (φύλλα εργασίας, κάρτες εκμάθησης, τετράδια δραστηριοτήτων και πολλά άλλα) σε μορφή ηλεκτρονικών αρχείων pdf που το "κατεβάζετε" στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να τις τυπώσετε:

• Στο σπίτι ή στο χώρο σας μέσω του εκτυπωτή σας, • Σε καταστήματα φωτοτυπιών

• Σε βιβλιοπωλεία που διαθέτουν φωτοτυπικό μηχάνημα • Σε διαδικτυακές πλατφόρμες εκτύπωσης (π.χ. www.vistaprint.com)

Το μέγεθος των αρχείων αυτών είναι κυρίως Α4 (21x29,7 εκ.) που είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος χαρτιού για εκτύπωση σε οικιακούς εκτυπωτές και εκτυπωτές γραφείου στις Ευρωπαϊκές χώρες (για την Αμερική ο συνηθισμένος τύπος χαρτιού για οικιακή εκτύπωση είναι το US Letter με διάσταση 21,59x27,94 εκ.). Γιατί να επιλέξω τις ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ; Οι 7 κύριοι λόγοι για να επιλέξετε ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ είναι οι εξής: 1. Τις "κατεβάζετε" στον υπολογιστή σας (ή στο κινητό σας τηλέφωνο) ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ! 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ! 3. Τις τυπώνεται ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! 4. Τυπώνετε ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ! 5. Τυπώνετε ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ! 6. Τυπώνετε ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ! 7. Τις έχετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Τι χρειάζομαι για να τυπώσω τις ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ;

3 πράγματα! ΕΚΤΥΠΩΤΗ, ΧΑΡΤΙ και ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ!

Χαρτί Είναι πολύ εύκολο να προμηθευτείτε χαρτί Α4, μιας και είναι απόλυτα διαθέσιμο σε μικρά και μεγάλα βιβλιοπωλεία, καταστήματα χαρτοσχολικών ειδών, μεγάλα καταστήματα λιανικής, καταστήματα τεχνολογίας, σούπερ μάρκετς, εκπτωτικά καταστήματα και στα αντίστοιχα e-shops. Εκτυπωτής Εύκολη και οικονομική είναι και η απόκτηση ενός απλού inkjet εκτυπωτή (ή inkjet πολυμηχανήματος) σε καταστήματα τεχνολογίας και λιανικής, όπως και των αναλωσίμων του, δηλ. τα μελάνια (cartridges). Παρόλα αυτά, η εκτύπωση σε έναν inkjet εκτυπωτή δεν είναι αρκετά οικονομική λόγω του υψηλού κόστους των μελανιών και της μικρής τους διάρκειας ζωής. Γι΄αυτόν το λόγο είναι προτιμότερο να τυπώνουμε ασπρόμαυρα ή με μέτρια ανάλυση χρωμάτων ή, τέλος, τα αρχεία που τυπώνουμε να έχουν απαλά (παλ) χρώματα για οικονομία στην εκτύπωση. Πιο συμφέρουσα από πλευράς εκτύπωσης είναι η επένδυση σε αγορά ενός laser εκτυπωτή (ασπρόμαυρου ή έγχρωμου). Παρόλο που η αγορά ενός τέτοιου εκτυπωτή είναι 2πλάσια ή 3πλάσια ενός inkjet εκτυπωτή, τα μελάνια του (toners) έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύπτουν πολύ περισσότερες εκτυπώσεις από έναν inkjet εκτυπωτή. Άρα το κόστος για κάθε εκτύπωση είναι πολύ πιο χαμηλό και σε εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων. Πολύ κέφι! Απαραίτητο στοιχείο για μια μοναδική και διασκεδαστική εμπειρία με τα παιδιά σας. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να φτιάχνετε ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, υπέροχες δημιουργίες ή να τους μαθαίνετε καινούργια πράγματα με κέφι και χαρούμενη διάθεση. Θα έχουν τις καλύτερες αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή!

Και όχι μόνο... • Μαθαίνουν νέες δεξιότητες • Μαθαίνουν να χρησιμοποιούν επιδέξια τα χέρια τους. • Μαθαίνουν να βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα • Μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα • Μαθαίνουν να έχουν αίσθηση του χώρου • Μαθαίνουν να συναναστρέφονται και να επικοινωνούν καλύτερα
Αλλάξτε λοιπόν τη ζωή σας!

Κάντε την πιο εύκολη για εσάς και τα παιδιά σας!

Περάστε μαζί τους όμορφο και δημιουργικό χρόνο που θα τον θυμούνται για πάντα!

Βάλτε τις ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στη ζωή σας!

Κάντε τον απλό εκτυπωτή σας το "εκπαιδευτικό σας τυπογραφείο"!


Η ομάδα του Diplomart (www.diplomart.eu) μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τον κόσμο των παιδιών σας πιο όμορφο, πιο διασκεδαστικό. Διαθέτουμε ποιοτικό εκτυπώσιμο εκπαιδευτικό υλικό δημιουργημένο με αγάπη, μεράκι και αίσθημα ευθύνης από την έμπειρη ομάδα μας από παιδαγωγούς και σχεδιαστές και που μπορείτε εύκολα και γρήγορα να γίνει δικό σας.

Diplomart! Λαχτάρα για παιδικά χαμόγελα!

434 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page